Persoonlijke gegevens

Geslacht ManVrouw

Bij welke werkgroep wil je je aanmelden? Werkgroep AmerikaansWerkgroep Brits

Welke unit heeft de voorkeur? 101st & 82nd Airborne814th Tank DestroyersATS/WAC

Welke unit heeft de voorkeur? 1st Airborne DivisionArtillery GroupNo10 Dutch Commando

Ben je al eerder lid geweest, of ben je nog steeds lid, van een andere re-enactmentvereniging? JaNee

Is er al iemand binnen jullie gezin lid van LHGH? JaNee

De volgende vraag is voor onze vereniging van belang voor het gehanteerde toelatingsbeleid.

De LHGH Privacy Policy Web versie is hier te lezen LHGH Privacy Policy Web versie.
    De LHGH Privacy Policy PDF versie is hier te downloaden LHGH Privacy Policy PDF versie.

Ik verklaar een geldige Aansprakelijkheidsverzekering (AVP) te hebben. Lees hier meer over deze verzekering.
    Ik ga akkoord dat de LHGH persoonsgegevens van mij verwerkt.
    Ik heb kennis genomen van de inhoud van de LHGH Privacy Policy.